logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MODYFIKACJE LIZOZYMU
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: Grzegorz Leśnierowski, Renata Cegielska-Radziejewska
Tytuł: Nowe formy lizozymu - potencjalne możliwości produkcji i wykorzystania
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 4, s. 27-29, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: lizozym ; modyfikacje lizozymu ; aktywność antybakteryjna ; monomer ; dimer
Angielskie słowa kluczowe: lysozyme ; modifiction of lysozyme ; antibacterial activity ; monomer ; dimer
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/3
Rok: 2015
Autorzy: G. Leśnierowski
Tytuł: Lysozyme and its modified forms: properties, potential for its production and application
W: Handbook of eggs in human function / Ed. by Ronald Ross Watson, Fabien de Meester.
Adres wydawniczy: Wageningen : Wageningen Academic Publisher, 2015
Seria: Human Health Handbooks, ISNN 2212-375X ; no. 9
Szczegóły: s. 483-495, bibliogr.
ISBN: 978-90-8686-254-2
Liczba arkuszy: 1,02
Polskie słowa kluczowe: modyfikacje lizozymu ; aktywność bakteriobójcza
Angielskie słowa kluczowe: lysozyme ; modification ; antibacterial activity
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Robert Borowiak, Grzegorz Leśnierowski
Tytuł: Próba zwiększenia funkcjonalności preparatów otrzymanych metodą wysokotemperaturowej modyfikacji lizozymu
W: 17th Conference of Young Researchers Section of Polish Society of Food Technologists - 1st International Conference : Food Diversity, Krakow, 10-11 May 2012.
Adres wydawniczy: [Kraków] : [b.w.], [2012]
Szczegóły: [1 s.]
Polskie słowa kluczowe: modyfikacje lizozymu ; funkcjonalność prepratów ; rozpuszczalność
Angielskie słowa kluczowe: lyzozyme modification ; functionality ; solubility
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP