logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MODEL BARANYIEGO I ROBERTSA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Dorota Weiss, Anna Kaczmarek, Jerzy Stangierski
Tytuł: Applicability of bacterial growth models in spreadable processed cheese
Tytuł równoległy: Zastosowanie modeli wzrostu bakterii w smarowalnym serze topionym
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2015, 14 (3), s. 199-205, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: ser topiony ; psucie się żywności ; model Baranyiego i Robertsa ; regresja nieliniowa
Angielskie słowa kluczowe: processed cheese ; food spoilage ; Baranyi and Roberts model ; non linear regression
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP