logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MLEKO SPOŻYWCZE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Agata Lasik
Tytuł: Metody przedłużania trwałości mleka spożywczego
Źródło: Mlecz. Technol. - 2015, 1, s. 24-26, il.
p-ISSN: 2450-6877
Polskie słowa kluczowe: mleko spożywcze ; trwałość przechowalnicza
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Jan Pikul, Dorota Cais-Sokolińska, Danuta Górecka, E. Flaczyk
Tytuł: Mleko spożywcze i koncentraty mleczne
W: Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 65-89, bibliogr.
ISBN: 83-7160-643-4
Polskie słowa kluczowe: żywność pochodzenia zwierzęcego ; mleko spożywcze ; koncentraty mleczne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP