logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIESZANKA MLECZNO-JAJOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Sylwia Chudy, Jan Pikul, Magdalena Rudzińska, Agnieszka Makowska
Tytuł: The effect of storage on physicochemical properties of spray-dried milk, egg and milk-egg mixture
Tytuł równoległy: Wpływ przechowywania na cechy fizykochemiczne mleka, jaj i mieszanki mleczno-jajowej w proszku
Źródło: Acta Agrophys. - 2015, vol. 22, 1, s. 17-26, il., bibliogr.
p-ISSN: 1234-4125
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 czerwca 2015].
Polskie słowa kluczowe: koncentraty w proszku ; mleko w proszku ; jaja w proszku ; mieszanka mleczno-jajowa ; przechowywanie
Angielskie słowa kluczowe: powdered food ; milk-egg mixture ; storage
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 14.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP