logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIÓD
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Kamila Goderska, Tomasz Rychlik, Artur Szwengiel, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Próby aplikacji bakterii Lactobacillus casei do wybranych produktów spożywczych
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2008, t. 41, nr 3, s. 797-803, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0365-9445
Polskie słowa kluczowe: probiotyki ; Lactobacillus paracasei ; płatki kukurydziane ; miód ; syrop glukozowy
Angielskie słowa kluczowe: probiotics ; Lactobacillus paracasei ; corn flakes ; honey ; glucose syrup
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2004
Autorzy: Tomasz Rogoziński
Tytuł: Miód pszczeli - powstawanie, właściwości, wykorzystanie
W: Ochrona środowiska - ochrona człowieka : Dary Natury i ich umiejętne wykorzystywanie: X Konferencja Naukowo-Szkoleniowa, Poznań, 6 grudnia 2003: Materiały konferencyjne / Oprac. red. Stanisław Dolny, Jacek Romankow.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Inżynierii Środowiska Pracy Akademii Rolniczej, 2004
Szczegóły: s. 41-47, il., bibliogr.
ISBN: 83-914990-0-6
Polskie słowa kluczowe: produkty pszczele ; miód ; skład chemiczny ; właściwości ; zastosowanie
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP