logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIĘSO WOŁOWE MIELONE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Romana Chojnacka
Tytuł: Co zrobić z cebuli i mięsa?
Źródło: Bydło. - 2014, nr 8, s. 69, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; mięso wołowe mielone ; przepisy kulinarne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Anna Sip, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Aktywność bakteriocyny wytwarzanej przez bakterie Carnobacterium divergens AS7 w mielonym mięsie wołowym
Źródło: Folia Univ. Agric. Stetin., Sci. Aliment. - 2005, 4 (246), s. 255-265, bibliogr.
p-ISSN: 1643-7683
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie Wydawnictwa Naukowego Akademii Rolniczej w Szczecinie
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe mielone ; antagonizm bakteryjny ; bakteriocyny ; diwercyna ; czynniki hamujące ; Listeria monocytogenes ; Carnobacterium divergens
Angielskie słowa kluczowe: bacteriocin ; divercin ; Listeria monocytogenes ; antagonistic activity ; meat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP