logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIĘSO NUTRII
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2013
Autorzy: Ryszard Cholewa, Marian Pietrzak
Tytuł: The correlations between meat features of nutria
Tytuł równoległy: Związki (korelacje) między cechami mięsa nutrii
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 192-193
Polskie słowa kluczowe: nutria ; mięso nutrii ; cechy użytkowe ; korelacja cech
Angielskie słowa kluczowe: coypu ; meat ; correlation between features
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Ryszard Cholewa, Dorothea Beutling, Mirosław Mleczek, Gisela Arndt
Tytuł: Mineral content in meat of coypu
Tytuł równoległy: Zawartość składników mineralnych w mięsie nutrii
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 178-179
Polskie słowa kluczowe: nutria ; mięso nutrii ; składniki mineralne
Angielskie słowa kluczowe: coypu ; meat ; mineral content
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 1995
Autorzy: Ryszard Cholewa, Sławomir Nowicki
Tytuł: Wpływ preparatów mlekozastępczych na wybrane wskaźniki analizy rzeźnej nutrii
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 1995, 47 (272), s. 23-31, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1770
Polskie słowa kluczowe: nutria ; wartość rzeźna ; mięso nutrii ; jakość ; czynniki żywieniowe ; preparaty mlekozastępcze
Angielskie słowa kluczowe: coypu ; milk substitute preparations ; slaughter analysis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP