logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIĘSO KRÓLICZE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Joanna Składanowska-Baryza, Agnieszka Ludwiczak, Łukasz Sikora, Marta Bykowska, Marek Stanisz
Tytuł: Influence of transport on selected quality factors of rabbit meat
Tytuł równoległy: Wpływ transportu na wybrane cechy jakościowe mięsa króliczego
Źródło: Ann. Warsaw Univ. Life Sci. - SGGW, Anim. Sci. - 2018, no 57, (3), s. 289-297, bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1898-8830
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 lipca 2019].
Polskie słowa kluczowe: mięso królicze ; jakość mięsa ; transport ; stres ; mięso DFD
Angielskie słowa kluczowe: rabbit meat ; transport ; meat quality ; stress ; DFD
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP