logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIĘSO DROBIOWE ODKOSTNIONE MECHANICZNIE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski, Michał Danyluk
Tytuł: Evaluation of selected quality characteristics of fine ground sausages of frankfurter type containing MSPM
Tytuł równoległy: Ocena wybranych wyróżników jakości kiełbas drobno rozdrobnionych typu parówkowa z udziałem MDOM
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 4, art. 42, bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_42.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: kiełbasa parówkowa ; mięso drobiowe odkostnione mechanicznie ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: frankfurter type sausage ; mechanically separated poultry meat ; quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2011
Autorzy: Jerzy Stangierski, Jacek Kijowski
Tytuł: Mięso drobiowe oddzielone mechanicznie - charakterystyka towaroznawcza i wykorzystanie
W: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej z okazji 50-lecia Zakładu/Katedry Towaroznawstwa Żywności Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 17-18 maja 2011 r.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny, 2011
Szczegóły: s. 9
Polskie słowa kluczowe: mięso drobiowe odkostnione mechanicznie ; jakość ; wykorzystanie
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2011
Autorzy: Jerzy Stangierski, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny
Tytuł: Jakość i wykorzystanie mięsa drobiowego oddzielonego mechanicznie
Źródło: Zesz. Nauk. - Uniw. Ekon. Pozn. - 2011, 205, s. 202-210, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1689-7374
Uwagi: Tytuł zeszytu: Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności. - ISBN 978-83-7417-643-9.
Polskie słowa kluczowe: mięso drobiowe odkostnione mechanicznie ; jakość ; surimi drobiowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP