logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MIĘSNOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Łukasz Samardakiewicz, Piotr Janiszewski, Beata Mikołajczak
Tytuł: Udział części zasadniczych w zależności od masy i klasy mięsności tusz wieprzowych
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2015, t. 11, nr 2, s. 113-122, bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: tusze wieprzowe ; mięsność ; części zasadnicze ; wydajność
Angielskie słowa kluczowe: pork carcasses ; meatiness ; primary cuts ; yield
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2007
Autorzy: Marek Stanisz
Tytuł: Mięsność koźląt - jakie są możliwości poprawy?
Źródło: Bydło. - 2007, nr 1, s. 50-51, il.
p-ISSN: 1895-2801
Polskie słowa kluczowe: kozy mleczne ; krzyżowanie zwierząt ; krzyżowanie towarowe ; mieszańce ; koźlęta ; mięsność
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2000
Autorzy: Andrzej Potkański, Andrzej Frankiewicz, Marian Urbaniak, Edward Pospiech, Karol Borzuta, Małgorzata Kasprowicz
Tytuł: Wpływ koncentracji składników pokarmowych w mieszankach oraz systemu żywienia na wyniki tuczu świń
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 200-206, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; mieszańce ; żywienie zwierząt ; systemy żywienia ; mieszanki paszowe ; koncentracja energii ; koncentracja składników pokarmowych ; wyniki tuczu ; tusze wieprzowe ; mięsność
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP