logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: METODY OTRZYMYWANIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Joanna Szulc, Katarzyna Czaczyk, Grażyna Gozdecka
Tytuł: Metody otrzymywania kiełków - od upraw domowych do produkcji przemysłowej
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 27-40, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2451-0769 e-ISSN: 2451-0777
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 października 2018].
Polskie słowa kluczowe: kiełki ; metody otrzymywania ; metoda słoikowa ; metoda zbiornikowa ; kiełkowniki bębnowe
Angielskie słowa kluczowe: sprouts ; sprouting methods ; jar method ; tank method ; drum sprouter
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Grzegorz Leśnierowski, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Robert Borowiak
Tytuł: Badania nad pozyskiwaniem i przeciwbakteryjnym potencjałem różnych form lizozymu z białka jaja kurzego. Część 1, Otrzymywanie i modyfikacje lizozymu
W: Zapewnianie jakości i bezpieczeństwa wyrobów drobiarskich : Seminarium poświęcone pamięci Profesora Adama Niewiarowicza (1918-1993), Poznań, 14.06.2013.
Adres wydawniczy: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Katedra Zarządzania Jakością Żywności, 2013
Szczegóły: s. 48-50
Polskie słowa kluczowe: lizozym ; metody otrzymywania ; modyfikacja ; bezpieczeństwo żywności
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP