logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: METODY CHŁODZENIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Jacek Wójtowski, Romualda Danków, Ryszard Skrzypek, Marcin T. Górecki, Sylwia Bielińska
Tytuł: Mikrobiologiczna jakośc mleka koziego w zależności od pory roku, wielkości stada i metody schładzania
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2005, z. 21, s. 135-138, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Systemy produkcji małych przezuwaczy a wytwarzanie delikatesowej żywności.
Polskie słowa kluczowe: mleko kozie ; ogólna liczba drobnoustrojów ; metody chłodzenia
Angielskie słowa kluczowe: goat milk ; bacteria count ; refrigeration method
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP