logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: METODY PCR
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Anita Spychaj, Paul Edward Mozdziak, Edward Pospiech
Tytuł: PCR methods in meat species identification as a tool for the verification of region al and traditional meat products
Tytuł równoległy: Metody PCR w identyfikacji gatunkowej żywności jako narzędzie do weryfikacji żywności regionalnej i tradycyjnej
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2009, 8 (2), s. 5-20, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 listopada 2016].
Polskie słowa kluczowe: metody PCR ; identyfikacja gatunkowa ; produkty mięsne ; produkty regionalne ; produkty tradycyjne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP