logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: METODA ELISA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Magdalena Zielińska-Dawidziak, Magdalena Goniewicz, Paulina Górecka
Tytuł: Detekcja gliadyn w produktach piekarskich bezpośrednią metodą ELISA
W: Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu : XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 2-3 lipca 2013 r.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2013
Szczegóły: s. 191
ISBN: 978-83-937001-0-3
Polskie słowa kluczowe: gliadyny ; metoda Elisa ; produkty piekarskie
Angielskie słowa kluczowe: gliadin ; ELISA test ; bakery products
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2004
Autorzy: Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Magdalena Szudera
Tytuł: Zastosowanie metody Elisa do oznaczania zawartości frakcji gliadynowej ziarna pszenicy
Źródło: Pamięt. Puł. - 2004, z. 135, s. 239-245, il., bibliogr.
p-ISSN: 0552-9778
Polskie słowa kluczowe: zboża ; pszenica ; ziarno ; gliadyny ; oznaczanie ; metoda Elisa
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP