logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MASA CZEKOLADOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Paweł Nowak, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Wiktor Obuchowski
Tytuł: Warunki konszowania a jakość mas czekoladowych
Źródło: Przem. Spoż. - 2009, t. 63, 4, s. 36-39, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: czekolada ; masa czekoladowa ; konszowanie ; produkcja czekolady
Angielskie słowa kluczowe: chocolate ; chocolate mass ; conching ; chocolate production
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP