logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MARYNOWANIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Wanda Woźniak, Krzysztof Łasiński, Tomasz Tchórzewski, Przemysław Wąsala, Wojciech Wielgosz, Jolanta Stachowiak, Anna Kokocińska, Marian Gapiński
Tytuł: Charakterystyka Pleurotus eryngii jako surowca przetwórczego
W: Polskie tradycje użytkowania grzybów oraz ich ochrony wkładem do europejskiego dziedzictwa kultury : Streszczenia referatów i posterów / Red. Maria Ławrynowicz, Małgorzata Ruszkiewicz-Michalska, Izabela Kałucka.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydawnictwo Uniwerytetu Łódzkiego, 2011
Szczegóły: s. 133-134
ISBN: 978-83-7525-613-0
Polskie słowa kluczowe: grzyby ; grzyby jadalne ; boczniak mikołajkowy ; Pleurotus eryngii ; suszenie ; mrożenie ; marynowanie ; konserwy grzybowe ; przetwórstwo grzybów
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP