logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MAJONEZY TYPU LIGHT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Zuzanna Małyszek, Artur Szwengiel, Tomasz Zięba, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Sodium salt of starch octenylsuccinate as an emulsifier in "light" type mayonnaises
Tytuł równoległy: Sól sodowa oktenylobursztynianu skrobiowego jako emulgator w majonezach typu "light"
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2012, 11 (3), s. 265-271, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 kwietnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: sól sodowa oktenylobursztynianu skrobi ; ekstruzja ; hydroliza enzymatyczna ; majonezy typu light
Angielskie słowa kluczowe: sodium salt of starch octenylsuccinate ; extrusion ; enzymatic hydrolysis ; light mayonnaises
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP