logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MĄKA WAFLOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Wiktor Obuchowski, Mateusz Gutsche, Agnieszka Makowska
Tytuł: Czynniki kształtujące cechy jakościowe mąki przeznaczonej do produkcji wafli
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 170-183, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2013].
Polskie słowa kluczowe: mąka waflowa ; lepkość wypływowa ; uszkodzenia skrobi ; czas agregacji glutenu
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.311
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP