logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MĄKA GRYCZANA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Danuta Górecka, Marzanna Hęś, Agnieszka Wnuk, Krzysztof Dziedzic, Anna Jędrusek-Golińska
Tytuł: Możliwość wykorzystania gryki i jej produktów ubocznych w wyrobach ciastkarskich
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. - 2017, t. 98, nr 2, s. 194-197, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1895-4316
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: mąka gryczana ; łuska gryczana ; skład chemiczny ; wyroby ciastkarskie ; ocena sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: buckwheat flour ; buckwheat husk ; chemical composition ; pastry goods ; sensory evaluation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP