logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LODY
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2014
Autorzy: Anna Malinowska
Tytuł: Ocena punktowa produktów spożywczych : Lody i desery lodowe
Źródło: Food Forum. - 2014, nr 2 (5), s. 120-125, il.
p-ISSN: 2299-6346
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza żywności ; ocena punktowa żywności ; lody
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2011
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Katarzyna Waszkowiak, Jan Pikul, Danuta Górecka
Tytuł: Desery mrożone
W: Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / Pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 133-142, il., bibliogr.
ISBN: 83-7160-643-4
Polskie słowa kluczowe: żywność pochodzenia zwierzęcego ; desery mrożone ; lody
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2010
Autorzy: Katarzyna Waszkowiak, Dorota Cais-Sokolińska
Tytuł: Lody
W: Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : Przewodnik do ćwiczeń / Pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 poszerz. uzup.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2010
Szczegóły: s. 144-148
ISBN: 978-83-7160-604-5
Polskie słowa kluczowe: lody ; towaroznawstwo ; ocena jakości ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2002
Autorzy: Sylwia Chudy, Jan Pikul
Tytuł: Charakterystyka lodów z zamiennikiem tłuszczu i cukru
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2002, R. 9, nr 3 (32) supl., s. 18-26, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1425-6959
Polskie słowa kluczowe: lody ; zamienniki tłuszczu ; zamienniki cukru
Angielskie słowa kluczowe: ice cream ; fat replacers ; sugar replacers
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP