logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LIZOZYM MODYFIKOWAY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: R. Cegielska-Radziejewska, T. Szablewski
Tytuł: Extension of the shelf-life of pork meat packaged in a modified atmospheres by treatment with thermochemically modified lysozyme
W: Proceedings of the 6th International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 40
ISBN: 978-83-7717-183-7
Polskie słowa kluczowe: lizozym modyfikoway ; mięso wieprzowe
Angielskie słowa kluczowe: modified lysozyme ; pork meat
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Renata Cegielska-Radziejewska, Tomasz Szablewski, Grzegorz Leśnierowski, Jacek Kijowski
Tytuł: Wpływ modyfikowanego lizozymu na mikroflorę rozdrobnionego mięsa wieprzowego przechowywanego w warunkach chłodniczych
W: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta : Materiały Konferencji Naukowej z okazji 50-lecia Zakładu/Katedry Towaroznawstwa Żywności Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań, 17-18 maja 2011 r.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny, 2011
Szczegóły: s. 28
Polskie słowa kluczowe: lizozym modyfikoway ; mięso wieprzowe ; Enterobacteriaceae ; Pseudomonas
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP