logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LIOFILIZATY
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2009
Autorzy: Romualda Danków, Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Kształtowanie się zawartości związków azotowych w mleku klaczy i kumysie oraz ich liofilizatach
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 115, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_115.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: mleko klaczy ; kumys ; liofilizacja ; liofilizaty ; związki azotowe ; azot niebiałkowy ; białko ogólne
Angielskie słowa kluczowe: mare milk ; koumiss ; lyophilization ; lyophilizates ; NPN ; crude protein
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2009
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Romualda Danków, Jan Pikul
Tytuł: Właściwości sorpcyjne modelowych liofilizatów mleka klaczy
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 113, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_113.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: mleko klaczy ; liofilizaty ; właściwości sorpcyjne
Angielskie słowa kluczowe: mare milk ; lyophilizates ; water activity ; sorption
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Romualda Danków, Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Kształtowanie się zawartości związków azotowych w mleku klaczy i kumysie oraz ich liofilizatach
W: Postęp w wytwarzaniu i ocenie żywności : XXXIX Sesja Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 29.06-01.07.2009.
Adres wydawniczy: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy, [2009]
Szczegóły: s. 124-125
Polskie słowa kluczowe: mleko klaczy ; kumys ; liofilizaty ; białko ; azot niebiałkowy
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2009
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Romualda Danków, Jan Pikul
Tytuł: Właściwości sorpcyjne modelowych liofilizatów mleka klaczy
W: Postęp w wytwarzaniu i ocenie żywności : XXXIX Sesja Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 29.06-01.07.2009.
Adres wydawniczy: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy, [2009]
Szczegóły: s. 123
Polskie słowa kluczowe: mleko klaczy ; liofilizaty ; sorpcja ; aktywność wody
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP