logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KWAS TANINOWY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Aleksandra Banaszak, Waldemar Perdoch, Magdalena Broda, Bartłomiej Mazela
Tytuł: Protein polymers as IPBC stabilizing factors
W: Processing technologies for the forest and biobased products industries : PTF BPI 2014 at the Salzburg University of Applied Sciences, Kuchl/Austria, 24-26 September 2014, Proceedings.
Adres wydawniczy: Kuchl : Salzburg University of Applied Sciences, 2014
Szczegóły: s. 273-277, il., bibliogr.
Polskie słowa kluczowe: IPBC ; białko sojowe ; kwas taninowy ; wymywanie ; mikrogrzyby
Angielskie słowa kluczowe: IPBC ; soy protein ; tannin acid ; leaching ; microfungi
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP