logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KURCZĘTA RZEŹNE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: S. Swiatkiewicz, M. Swiatkiewicz, A. Arczewska-Wlosek, D. Jozefiak
Tytuł: Efficacy of feed enzymes in pig and poultry diets containing distillers dried grains with solubles: a review
Źródło: J. Anim. Physiol. Anim. Nutr. - 2016, vol. 100, iss. 1, s. 15-26, bibliogr.
p-ISSN: 0931-2439 e-ISSN: 1439-0396
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: wywar gorzelniany ; dodatki paszowe ; kurczęta rzeźne ; nioski ; trzoda chlewna
Angielskie słowa kluczowe: distillers dried grains with solubles ; feed enzymes ; broiler chickens ; laying hens ; pigs
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.244
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Ewa Gornowicz, Karol Węglarzy, Lidia Lewko, Tomasz Szablewski
Tytuł: Cechy mięsne i rzeźne kurcząt z chowu ekologicznego
W: XLI Dni Przemysłu Mięsnego pt. "O dobre imię polskiego mięsa" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce 2014" : Warszawa, 22 maja 2014.
Adres wydawniczy: Warszawa : [Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego], 2014
Szczegóły: s. 32-33
Polskie słowa kluczowe: kurczęta rzeźne ; chów ekologiczny
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP