logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KSZTAŁTOWANIE WARTOŚCI ODŻYWCZEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Łukasz Tomczyk, Tomasz Szablewski, Renata Cegielska-Radziejewska
Tytuł: Wartość odżywcza jaj konsumpcyjnych pozyskiwanych od kur niosek utrzymywanych w różnych systemach
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2016, R. 23, nr 6 (109), s. 20-27, bibliogr., streszcz., summ.
p-ISSN: 2451-0769 e-ISSN: 2451-0777
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 marca 2017].
Polskie słowa kluczowe: jaja konsumpcyjne ; wartość odżywcza ; kury nioski ; systemy utrzymania ; kształtowanie wartości odżywczej
Angielskie słowa kluczowe: table eggs ; nutritional value ; laying hens ; housing system ; forming nutritional value of eggs
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP