logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KSZTAŁTOWANIE CECH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Wiktor Obuchowski
Tytuł: Reologiczne podstawy kształtowania cech ciasta makaronowego
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2006, R. 50, nr 7, s. 29-33, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-2461
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo zbożowe ; makarony ; ciasto makaronowe ; właściwości reologiczne ; kształtowanie cech ; reologia ; miesienie ; wytłaczanie ; wkładki kształtujące
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP