logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KRZYWA PŁYNIĘCIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Anna Pruska-Kędzior, Zenon Kędzior
Tytuł: Rheological properties of food systems
W: Chemical and functional properties of food components / Ed. by Zdzisław E. Sikorski..
Inf. o wydaniu: 3rd ed.
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press, 2006
Szczegóły: s. 209-243, il., bibliogr.
ISBN: 978-0-8493-9675-5
Liczba arkuszy: 2,9
Polskie słowa kluczowe: żywność ; struktura ; reologia ; właściwości lepkosprężyste ; lepkość ; spektrum mechaniczne ; test retardacji ; krzywa płynięcia
Angielskie słowa kluczowe: food ; structure ; rheology ; viscoelastic properties ; viscosity ; mechanical spectrum ; retardation test ; flow curve
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP