logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KRYTYCZNE PUNKTY KONTROLNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2008
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Józef Korczak
Tytuł: Vegetable products as HACCP system subject in modern gastronomy
Tytuł równoległy: Produkty warzywne w świetle HACCP w nowoczesnej gastronomii
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2008, 7 (3), s. 47-53, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; żywność ; krytyczne punkty kontrolne ; produkty warzywne ; gastronomia
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; food ; critical control point ; vegetable products ; gastronomy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP