logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KORZYŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2012
Autorzy: Władysława Łuczka-Bakuła
Tytuł: Bariery i korzyści wdrażania i funkcjonowania systemu zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
Źródło: Zarz. Finans. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 2, s. 5-17, il., bibliogr.
p-ISSN: 2084-5189
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 grudnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: zarządzanie jakością ; system zarządzania jakością ; przedsiębiorstwa ; badania naukowe ; korzyści ; bariery
Angielskie słowa kluczowe: quality management system ; research of enterprises ; barriers ; benefits
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/5
Rok: 2011
Autorzy: Zdzisław Smorąg, Ryszard Słomski, Jacek Jura, Daniel Lipiński, Maria Skrzyszowska
Tytuł: Transgeniczne świnie jako dawcy tkanek i narządów do transplantacji u ludzi
Źródło: Prz. Hod. - 2011, R. 79, 11, s. 1-4, bibliogr.
p-ISSN: 0137-4214
Polskie słowa kluczowe: zwierzęta transgeniczne ; świnia ; ksenotransplantacje ; dawcy tkanek ; dawcy organów ; korzyści ; zagrożenia ; etyka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2007
Autorzy: Aneta Wysokińska-Senkus
Tytuł: Rachunek kosztów i korzyści systemów zapewnienia jakości w przemyśle spożywczym
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2007, t. 9, z. 3, s. 229-233, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: przemysł spożywczy ; system zarządzania jakością ; koszty ; korzyści
Angielskie słowa kluczowe: food industry ; quality management system ; costs ; benefits
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2006
Autorzy: Arleta Rugała, Jacek Kijowski
Tytuł: Kooperacja a la francaise - czyli o współpracy francuskich ubojni drobiu z producentami żywca
Źródło: Pol. Drobiar. - 2006, R. 14, nr 3, s. 12-15, il.
p-ISSN: 1231-0387
Polskie słowa kluczowe: drobiarstwo ; Francja ; produkcja zwierzęca ; żywiec drobiowy ; ubojnie ; współpraca ; kontrakty ; spółdzielnie producenckie ; kooperacja ; dostawcy ; surowce rzeźne ; korzyści ; koszty ; obniżanie kosztów
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2006
Autorzy: Tadeusz Tylkowski
Tytuł: Drzewa dla terenów zieleni
Źródło: Prz. Komunal. - 2006, 8 (179), s. 40-42, bibliogr.
p-ISSN: 1232-9126
Polskie słowa kluczowe: zieleń miejska ; tereny zieleni ; drzewa ; korzyści ; zabiegi pielęgnacyjne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP