logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOOPERATYWNOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Jolanta Tomaszewska-Gras, Krzysztof Polewski
Tytuł: Cooperativity analysis during phase transition in cocoa fat-palm oil mixtures using DSC method
W: CCTA12 - 12th Conference on Calorimetry and Thermal Analysis and 5th Joint Czech - Hungarian - Polish - Slovakian Thermoanalytical Conference : 6-10 September 2015 Zakopane, Poland, Book of Abstracts.
Adres wydawniczy: Lublin : Maria Curie-Skłodowska University Press, 2015
Szczegóły: s. 447-448, il.
ISBN: 978-83-7784-684-1
Polskie słowa kluczowe: tłuszcz kakaowy ; kooperatywność ; przejście fazowe ; różnicowa kalorymetria skaningowa ; DSC ; olej palmowy ; entalpia van't Hoffa
Angielskie słowa kluczowe: cocoa fat ; cooperativity ; phase transition ; DSC-differential scanning calorimetry ; palm oil ; van't Hoff enthalpy
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP