logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KONSUMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2016
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Michał Gazdecki, Anna Wielicka-Regulska
Tytuł: Quality of life vs consumers' behaviours and food habits
Źródło: Intercathedra. - 2016, no. 32/2, s. 23-29, il., bibliogr.
p-ISSN: 1640-3622
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 grudnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: jakość życia ; konsumpcja ; relacje ; zachowania ; zwyczaje żywieniowe ; konsument
Angielskie słowa kluczowe: quality of life ; consumption ; relation ; behaviours ; food habits ; consumer
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/5
Rok: 2014
Autorzy: Paweł Boczar
Tytuł: Możliwości produkcji rzepaku w Polsce i zmiany kierunków jego wykorzystania
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014. - 151 s. : bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-810-0
Liczba arkuszy: 14,00
Polskie słowa kluczowe: rynek ; rzepak ; oleje roślinne ; wykorzystanie ; producent ; konsument ; przemysł tłuszczowy ; biopaliwa
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2012
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Preferencje mieszkańców Wielkopolski względem artykułów spożywczych regionalnego pochodzenia
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2012, t. 14, z. 3, s. 127-131, il., bibliogr., streszcz.,abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: region ; artykuły spożywcze ; konsument ; preferencje
Angielskie słowa kluczowe: region ; groceries ; consumer ; preferences
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2010
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann
Tytuł: Importance of product features as the criterion of consumers' segmentation on the example of bread
Tytuł równoległy: Ważność cech produktu jako kryteria segmentacji konsumentów na przykładzie pieczywa
Źródło: Acta Sci. Pol., Oecon. - 2010, 9 (3), s. 85-92, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1644-0757
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: sedymentacja ; cechy produktu ; konsument ; pieczywo
Angielskie słowa kluczowe: segmentation ; product features ; consumer ; bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
5/5
Rok: 2005
Autorzy: Paweł Boczar, Elżbieta Goryńska-Goldmann
Tytuł: Kształtowanie się spożycia olejów roślinnych w Polsce, UE i w świecie
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2005, t. 7, z. 8, s. 20-24, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: konsumpcja olejów roślinnych ; konsument ; gospodarstwa domowe
Angielskie słowa kluczowe: consumption of vegetables oils ; consumer ; households
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP