logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KONCENTRACJA SKŁADNIKÓW POKARMOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Witold Szczepaniak, Witold Grzebisz, Jarosław Potarzycki
Tytuł: An assessment of the effect of potassium fertilizing systems on maize nutritional status in critical stages of growth by plant analysis
Tytuł równoległy: Ocena wpływu systemu nawożenia potasem na stan odżywienia kukurydzy w krytycznych fazach wzrostu metodą analizy roślinnej
Źródło: J. Elem. - 2014, vol. 19, no. 2, s. 533-548, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-2296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 września 2015].
Liczba znaków: 28300
Polskie słowa kluczowe: kukurydza ; koncentracja składników pokarmowych ; DRIS ; stosunek azotu do składników pokarmowych
Angielskie słowa kluczowe: maize ; nutrient concentrations ; nitrogen to nutrient ration ; DRIS ; critical stadia of nutrient evaluation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.690
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2000
Autorzy: Andrzej Potkański, Andrzej Frankiewicz, Marian Urbaniak, Edward Pospiech, Karol Borzuta, Małgorzata Kasprowicz
Tytuł: Wpływ koncentracji składników pokarmowych w mieszankach oraz systemu żywienia na wyniki tuczu świń
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 200-206, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; mieszańce ; żywienie zwierząt ; systemy żywienia ; mieszanki paszowe ; koncentracja energii ; koncentracja składników pokarmowych ; wyniki tuczu ; tusze wieprzowe ; mięsność
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP