logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOLAGEN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2012
Autorzy: Beata Mikołajczak, Bożena Grześ, Ewa Iwańska, Agnieszka Iwanowska, Edward Pospiech
Tytuł: Analiza zmian udziału kolagenu typu I i III w mięsie bydła
W: Współczesne trendy w technologii żywności. Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej : Konferencja naukowa, Poznań, 26-27.09.2012, Streszczenia wykładów i plakatów.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012
Szczegóły: s. 64
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe ; kolagen ; elektroforeza
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Dorota Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: Dlaczego grillowane mięso najpierw twardnieje, a dopiero później mięknie?
Źródło: Świat Nauki. - 2006, nr 8 (180), s. 88
p-ISSN: 0867-6380
Polskie słowa kluczowe: mięso ; kolagen ; włókna mięśniowe
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP