logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Katarzyna Skrypnik, Damian Skrypnik, Joanna Suliburska
Tytuł: Wpływ otyłości na stan zdrowia kośćca i gospodarkę wapniową - praktyczne możliwości wykorzystania probiotyków
Źródło: Forum Zaburzeń Metab. - 2017, t. 8, nr 4, s. 137-147, bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 2081-2450 e-ISSN: 2081-531X
Polskie słowa kluczowe: wapń ; otyłość ; kości ; parathormon ; probiotyki
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2016
Autorzy: Kamila Kempa, Mirosława Kulawik, Bartłomiej J. Bartyzel, Mikołaj Jakubowski, Jacek Skubis, Piotr Koczoń
Tytuł: Characterization of selected techniques of maceration bones of Gallus gallus domesticus
Tytuł równoległy: Charakterystyka wybranych technik maceracji kości Gallus gallus domesticus
Źródło: Folia Pomer. Univ. Technol. Stetin., Agric., Aliment., Pisc., Zootech. - 2016, 328 (39) 3, s. 109-116, il., bibliogr.
p-ISSN: 2081-1284 e-ISSN: 2300-5378
Polskie słowa kluczowe: drób ; kura domowa ; kości ; preparacja
Angielskie słowa kluczowe: domestic hen ; bones ; preparation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP