logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KIEŁBASY PARZONE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Ryszard Kowalski, Jan Pyrcz, Bożena Danyluk
Tytuł: Wpływ preparatów inulinowych na wybrane wyróżniki jakości homogenizowanych kiełbas parzonych typu parówkowa
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2006, t. 11, nr 2, s. 94-99, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Zeszyt zawiera materiały: V seminarium "Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów i w analityce", Poznań, 15-17 listopada 2005 r.
Polskie słowa kluczowe: kiełbasy parzone ; zamienniki tłuszczu ; preparaty inulinowe ; kiełbasa parówkowa ; jakość ; ubytek masy ; konsystencja ; barwa ; ocena organoleptyczna
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP