logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KIEŁBASY GOTOWANE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Zofia Zaborowska, Waldemar Uchman, Agnieszka Bilska, Henryk Jeleń, Magdalena Rudzińska, Erwin Wąsowicz
Tytuł: Effect of storage on cholesterol oxidation products in the "piwna" and "mortadela" types of sausage
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2005, vol. 8, iss. 2, art. 14, il., bibliogr.
http://www.ejpau.media.pl/volume8/issue2/art-14.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Polskie słowa kluczowe: produkty utleniania cholesterolu ; liczba nadtlenkowa ; liczba kwasowa ; kiełbasy gotowane ; okres przechowywania
Angielskie słowa kluczowe: cholesterol oxidation products ; peroxide value ; acid value ; cooked sausage ; time storage
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP