logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KAPUSTA KISZONA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Rafał Pfeiffer, Andrzej Sidor, Małgorzata Jezierska
Tytuł: Ocena zmian potencjału przeciwutleniającego wybranych warzyw poddanych obróbce technologicznej
Źródło: Zesz. Nauk. - Uniw. Ekon. Pozn. - 2011, 205, s. 100-108, il., bibliogr.
p-ISSN: 1689-7374
Uwagi: Tytuł zeszytu: Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności. - ISBN 978-83-7417-643-9.
Polskie słowa kluczowe: przeciwutleniacze ; rodniki ; FRAP ; warzywa ; obróbka technologiczna ; kapusta ; kapusta kiszona ; burak
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP