logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAKOŚĆ TŁUSZCZU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Edward Pospiech
Tytuł: Jakość mięsa i tłuszczu a image mięsa
W: Od hodowli świń do przetwórstwa - wczoraj i dziś : IX Szkoła Zimowa, Ustroń, 16-19 lutego 2016, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016
Szczegóły: s. 54-64, bibliogr.
ISBN: 978-83-7663-207-0
Liczba arkuszy: 0,97
Polskie słowa kluczowe: jakość mięsa ; jakość tłuszczu ; wizerunek mięsa ; produkcja mięsa ; przetwórstwo mięsa ; nowe technologie
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP