logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAKOŚĆ SKÓRKI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Dorota Walkowiak-Tomczak, Grzegorz Łysiak
Tytuł: Wpływ stopnia dojrzałości na zmiany parametrów barwy owoców wybranych odmian śliwek
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2009, t. 14, nr 1, s. 71-74, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Liczba znaków: 18300
Polskie słowa kluczowe: CIELab ; jakość skórki ; parametry barwy
Angielskie słowa kluczowe: CIELab ; skin quality ; colour parameters
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP