logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAKOŚĆ PRZETWORÓW MIĘSNYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Piotr Janiszewski, Karol Borzuta, Dariusz Lisiak, Eugenia Grześkowiak, Piotr Ślósarz, Benedykt Pepliński, Karol Wajszczuk
Tytuł: The influence of the extensification of porker feeding on the slaughter value, quality of meat products and fattening economics
Tytuł równoległy: Wpływ ekstensyfikacji żywienia tuczników na wartość rzeźną, jakość przetworów mięsnych oraz ekonomikę tuczu
Źródło: Ann. Warsaw Univ. Life Sci. - SGGW, Anim. Sci. - 2016, no 55, (1), s. 21-30, bibliogr.
p-ISSN: 1898-8830
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 stycznia 2017].
Polskie słowa kluczowe: żywienie zwierząt ; wartość rzeźna ; jakość przetworów mięsnych ; ekonomika tuczu
Angielskie słowa kluczowe: feeding ; slaughter value, ; meat products quality ; fattening economics
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 14.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP