logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAKOŚĆ PIECZYWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Przemysław Łukasz Kowalczewski, Agnieszka Makowska, Maria Różańska
Tytuł: Ocena jakości i atrakcyjności konsumenckiej chleba pszennego z dodatkiem soku z ziemniaka
Źródło: Postępy Tech. Przetw. Spoż. - 2017, t. 27/50, nr 1, s. 23-27, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0867-793X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: chleb pszenny ; sok z ziemniaka ; ocena sensoryczna ; jakość pieczywa
Angielskie słowa kluczowe: wheat bread ; potato juice ; sensory evaluation ; bread quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP