logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAKOŚĆ JAJ
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2018
Autorzy: Monika Wlaź, Sebastian Nowaczewski
Tytuł: Czy jaja od kur różnych ras różnią się znacznie jakością?
Źródło: Pol. Drobiar. - 2018, nr 5, s. 6-9, il., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1231-0387
Polskie słowa kluczowe: jaja kurze ; jakość jaj
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2009
Autorzy: Tomasz Szablewski, Renata Cegielska-Radziejewska, Ewa Gornowicz, Jacek Kijowski
Tytuł: Jakość i mikroflora jaj kurzych znakowanych laserowo
W: Jakość i bezpieczeństwo żywności - wyzwanie XXI wieku : XIV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Gdynia, 21-22 maja 2009.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej w Gdyni, 2009
Szczegóły: s. 127
ISBN: 978-83-7421-067-6
Polskie słowa kluczowe: jakość jaj ; ocena mikrobiologiczna ; znakowanie ; lasery ; jaja
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2008
Autorzy: Sebastian Nowaczewski, Katarzyna Witkiewicz, Maciej Frątczak, Helena Kontecka, Andrzej Rutkowski, Stanisława Krystianiak, Andrzej Rosiński
Tytuł: Egg quality from domestic and french guinea fowl
Tytuł równoległy: Jakość jaj perlic krajowych i francuskich
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2008, t. 2, z. 2, art. 8, il., bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_2_8.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Zootechnika.
Polskie słowa kluczowe: perlice ; jakość jaj ; korelacja
Angielskie słowa kluczowe: guinea fowl ; egg quality ; correlation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2008
Autorzy: Tomasz Szablewski, Jacek Kijowski, Anna Dziedzic, Anna Kamińska
Tytuł: Wpływ promieniowania UV na stan mikrobiologiczny skorupy oraz jakość treści jaj
W: Żywność współczesna - szanse i zagrożenia : Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ, Łódź, 28-29 maja 2008 r..
Adres wydawniczy: Łódź : Oddział Łódźki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2008
Szczegóły: s. 106
ISBN: 83-912026-6-6
Polskie słowa kluczowe: promieniowanie UV-C ; skorupy jaj ; jakość jaj
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP