logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JAJA BAŻANTA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: S. Nowaczewski, T. Szablewski, K. Stuper, H. Kontecka
Tytuł: Zmiana jakości mikrobiologicznej jaj bażancich w czasie ich przetrzymywania
Tytuł równoległy: Microbiological quality changes in pheasant eggs during storage
W: XXIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktycze drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce" : 13-15.09.2011 r., Poznań, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2011
Szczegóły: s. 194-195
Polskie słowa kluczowe: mikrobiologia ; grzyby mikroskopowe ; ergosterol ; jaja bażanta ; czas przetrzymywania
Angielskie słowa kluczowe: microbiology ; microscopic fungi ; ergosterol ; pheasant eggs ; storage time
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP