logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: INHIBITORY PROTEAZ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1994
Autorzy: J.R. Warchalewski, D. Piasecka-Kwiatkowska, D. Madaj
Tytuł: Differences in antiamylolytic and antitryptic activities of albumins from selected cereal varieties
W: Bioactive substances in food of plant origin. Volumen 1, Low molecular weight N-containing compounds; Phenolic compounds and antioxidants; Enzyme inhibitors / Ed. by H. Kozłowska, J. Fornal, Z. Zduńczyk.
Adres wydawniczy: Olsztyn : Centrum Agrotechnologii i Weterynarii, Polska Akademia Nauk, 1994
Szczegóły: s. 239-243, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 83-901475-0-5
Polskie słowa kluczowe: zboża ; amylazy ; inhibitory proteaz
Angielskie słowa kluczowe: cereals ; amylase ; protease inhibitors
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP