logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HYDROLIZA LAKTOZY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2001
Autorzy: Romualda Danków, Sylwia Chudy, Edyta Kowalska, Jan Pikul
Tytuł: Wpływ hydrolizy laktozy na wybrane cechy lodów
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2001, R. 28, supl., t. 2, s. 779-784, bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: lody mleczne ; lody śmietankowe ; hydroliza laktozy ; beta-D-galaktozydaza
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP