logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GLUKOMANNAN KONJAC
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Danuta Górecka, Krzysztof Dziedzic, Emilia Szafarz, Magdalena Szafarz
Tytuł: Zastosowanie glukomannanu w produkcji żywności prozdrowotnej
Źródło: Przem. Spoż. - 2015, t. 69, 11, s. 30-32, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: glukomannan konjac ; struktura chemiczna ; zastosowanie
Angielskie słowa kluczowe: konjac glucomannan ; chemical structure ; application
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP