logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GAMMA-GLIADYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Justyna Golińska-Krysztofiak, Zenon Kędzior, Anna Pruska-Kędzior, Peter Wilde, Michał Michalak
Tytuł: Comparison of surface dilatational rheological properties of wheat proteins and water-soluble pentosans
W: Proceedings of the 5th International Symposium on Food Rheology and Structure : ISFRS 2009, June 15 - 18, 2009, Zurich, Switzerland / Ed. Peter Fischer, Michael Pollard and Erich J. Windhab.
Adres wydawniczy: [Zurich] : [ETH Swiss Federal Institute of Technology], [2009]
Szczegóły: s. 86-89, il., bibliogr.
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: pszenica ; gamma-gliadyna ; albuminy ; pentozany ; reologia dylatacyjna powiewrzchni
Angielskie słowa kluczowe: wheat ; γ-gliadin ; albumin ; pentosans ; surface dilatational rheology
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP