logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRAKCJA BIAŁEK CYTOSZKIELETOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2003
Autorzy: Michał Olkiewicz, Barbara Kłossowska, Edward Pospiech, Bożena Grześ
Tytuł: Effect of selected functional additives on the properties of PSE pork meat
Tytuł równoległy: Wpływ wybranych dodatków na właściwości funkcjonalne wieprzowego mięsa PSE
Źródło: Acta Agrophys. - 2003, vol. 2, 2 (96), s. 367-379, il., bibliogr.
p-ISSN: 1234-4125
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 maja 2016].
Polskie słowa kluczowe: wieprzowe mięso PSE ; transglutaminaza mikrobiologiczna ; frakcja białek cytoszkieletowych ; przemyte miofibryle ; wyciek wymuszony
Angielskie słowa kluczowe: pork PSE meat ; microbial transglutaminase ; cytoskeletal protein fraction ; washed myofibrils ; centrifugal drip
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP