logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FERMENTACJA JABŁKOWO-MLEKOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Małgorzata Lasik-Kurdyś
Tytuł: Odkwaszanie wina
Źródło: Agro Przem. - 2014, 2, s. 52-55, il.
p-ISSN: 1734-7971
Polskie słowa kluczowe: wino ; odkwaszanie ; fermentacja jabłkowo-mlekowa
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Małgorzata Lasik-Kurdyś
Tytuł: Produkcja win gronowych w krajach chłodnego klimatu
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 6, s. 17-21, bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: fermentacja jabłkowo-mlekowa ; wino gronowe ; bakterie malolaktyczne
Angielskie słowa kluczowe: malolactic fermentation ; grape wine ; malolactic bacteria
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP