logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EMULSJA TŁUSZCZ W WODZIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Ryszard Rezler
Tytuł: Emulsions stabilized using potato starch
Źródło: Food Sci. Biotechnol. - 2015, vol. 24, 4, s. 1187-1191, il., bibliogr.
p-ISSN: 1226-7708 e-ISSN: 2092-6456
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: energia aktywacji ; emulsja tłuszcz w wodzie ; niskopolowy NMR ; czas relaksacji
Angielskie słowa kluczowe: activation energy ; fat-water emulsion ; low-field NMR ; relaxation times
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.699
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP